Educatie

Uw medewerkers zijn uw kapitaal. En dit kapitaal moet u koesteren. Via allerlei wet- en regelgeving dwingt de overheid u uw medewerkers zodanig op te leiden dat zij in hun dagelijkse praktijk de risico’s waaraan zijn bloot worden gesteld kunnen herkennen en daarmee om leren gaan.

Dat betekent in de praktijk van alledag dat uw medewerkers goed inzetbaar moeten zijn. Qua houding en qua technische kennis. En die kennis moet toepasbaar zijn in een technische wereld die voortdurend in ontwikkeling is. Dat stelt eisen aan uw medewerkers en het is voor u als werkgever een grote verantwoordelijkheid om die kennis up-to-date te houden. State-of-the-art zoals we dat in rond Nederlands zeggen. Technische opleidingen moeten praktisch en toepasbaar zijn.

Partners

Van Empel Inspecties en Advisering werkt samen met verschillende organisaties om nog beter aan uw wensen te kunnen voldoen. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere bedrijven kunnen wij sneller inspelen op de laatste ontwikkelingen. Wij bieden in samenwerking met onze partners de kwaliteit die u gewend bent.

Technische trainingen en opleidingen

Via van Empel kunt u ook terecht voor gastechnische-, veiligheidstechnische – en elektrotechnische trainingen. Wij kunnen voor u verzorgen: Opfriscursussen, onderhouds- en inspectiecursussen, PO, PI en EBI voor de diverse SCIOS Scopes. Hiervoor hebben wij goede afspraken met opleidingspartners. Op basis van jarenlange ervaringen en de inbreng van onze deskundigheid wordt u echt getraind voor de praktijk en optimaal voorbereid op de landelijke examens van oa SCIOS. Onze docenten, die zelf als visa-inspecteur of EBI’er SCIOS-erkend zijn, combineren inspectie-ervaringen met opleidingservaring. Aangezien wij alleen met praktijkmensen werken die de taal van uw medewerkers spreken zal het u niet verbazen dat ook inspecteurs van Van Empel Inspecties behoren tot een multifunctionele ploeg trainers die ingezet worden bij onze opleidingspartners.

Advies aanvragen

WORKSHOPS

Van Empel Inspecties en Advisering is geen opleidingsbedrijf. Onze specialisten hebben daarentegen wel de kennis en kunde in huis om u te ondersteunen bij het op pijl houden van de kwaliteit van uw medewerkers en uw organisatie. Wij hebben hiervoor een aantal praktische workshops ontwikkeld.

Naar de workshops