Van Empel Inspecties en Advisering hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van medewerkers en relaties en volgt hierom vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM. Om de bedrijfscontinuïteit te kunnen waarborgen werkt de binnendienst waar mogelijk vanuit thuis, maar blijven gewoon bereikbaar via 088-1700100 en per e-mail voor al uw vragen. Zonder tegenbericht zijn de aangekondigde maatregelen niet van invloed op uw geplande afspraken. Met de huidige richtlijnen van het RIVM kunnen onze inspecteurs alle werkzaamheden blijven uitvoeren. Onze inspecteurs worden continue op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en zullen tijdens de inspecties rekening houden met de actuele richtlijnen.

Waarborging continuïteit
Met een beperkte bezetting in diverse sectoren is dit wellicht een geschikt moment om uw technische installaties te laten inspecteren zonder dat de medewerkers en/of bezoekers hiervan enige hinder ondervinden. Met de inspectie kan er preventief naar de continuïteit van uw technische installaties worden gekeken.

Afspraken maken of verplaatsen
Wilt u een reeds gemaakte afspraak verzetten of een afspraak inplannen neem contact op via 088-1700100 of stuur een e-mail naar planning@vanempelinspecties.com.
Ons team staat klaar om u te helpen en samen naar de best passende oplossing te kijken.

Wij vertrouwen op een goede maar bovenal gezonde samenwerking.

 

Kijk voor de laatste van Empel Inspecties en Advisering richtlijnen op onze LinkedIn en Facebook pagina.