Agro Elektra Inspectie (AEI)

Een regelmatige keuring van uw elektrische installatie geeft inzicht in de kwaliteit van de installatie. U signaleert eventuele mankementen tijdig en kunt ze verhelpen voordat ze tot uitval, brand of ongevallen leiden.

LET OP: DE AEI IS VANAF 31-12-2018 NIET MEER LEVERBAAR; zie ook de website van Interpolis hierover 
vanaf 1 januari 2019 is een elektrakeuring van uw Agrarische onderneming onderdeel van de SCIOS Scope 10 inspectie (NTA8220)

Agro Elektra Inspectie ontwikkeld (AEI)

Speciaal voor de Agrarische sector is de Agro Elektra Inspectie ontwikkeld (AEI).

Wat is het?

De Agro Elektra Inspectie is een uniforme, praktijkgerichte en betaalbare inspectie voor elektrische installaties op het agrarisch bedrijf. De inspectie richt zich op de onderdelen van de installatie die het grootste gevaar op brand of elektrocutie vormen en toetst de onderdelen aan de normen van NEN 1010. De NEN 1010 geeft veiligheidsbepalingen voor opbouw van laagspanningsinstallaties tot 1000 Volt.

Wat kost het?

De Agro Elektra Inspectie wordt aangeboden in vier types, al naar gelang de grote van de locatie. Vraag hier de prijs op voor uw technische installatie:

Offerte aanvragen

Wie mag het uitvoeren?

Verzekeraars stellen specifieke eisen aan de inspectiebedrijven en hun inspecteurs voor het uitvoeren van de Agro Elektra Inspectie. De inspectie vraagt vakmanschap, ervaring en kennis van het agrarische bedrijf. Van Empel heeft afspraken met diverse verzekeraars over dit product. Wij kunnen voor u de juiste inspectie (laten) uitvoeren.