Echte Preventie Award 2017

RISICOSINBEELD WINT ECHTE PREVENTIE AWARD 2017

RisicosInBeeld.nlIn de afgelopen periode ontvingen we weer  veel ideeën over Echte Preventie. Vijf partijen hebben zich uiteindelijk aangemeld voor De Echte Preventie Award 2017. De vraag was: Wie van deze partijen benadert “Echte Preventie” het meest? Er is massaal gestemd en uiteindelijk is met 49 % van de  uitgebrachte stemmen RisicosInBeeld de winnaar van de Echte Preventie Award 2017 geworden. Op 20 mei aanstaande is deze tijdens Kempentech 2017 uitgereikt.

UITREIKING ECHTE PREVENTIE AWARD 2017 op 20 mei 2017 tijdens Kempentech

Op de tweede dag van Kempentech is De Echte Preventie Award 2017 uitgereikt.
Er waren  vijf genomineerden. RisicosInBeeld vergaarde uiteindelijk de meeste stemmen en mocht de Award tijdens Kempentech in ontvangst nemen uit handen van de Award winnaar van vorig jaar, Vulkon Kookbeveiligers, in de persoon van directeur/eigenaar Nick van Vulpen.
Op de foto vlnr: Nick van Vulpen, Ruud van Empel, Brigitte Buissink (Tekstbureau Letterhelden), Ruben van Es, Bas van ter Meij en Ronald Dijkstra.

Wat is Echte Preventie?

EchtepreventieEchte Preventie staat voor alles wat gericht is op het daadwerkelijk voorkomen van een calamiteit. Brandbeperkende maatregelen zoals rookmelders, blusmiddelen en vluchtwegaanduidingen zijn vooral van toepassing op het moment dat de calamiteit zich ook daadwerkelijk voordoet. We illustreren dat eenvoudig aan de hand van het vlinderdasmodel.

Als van Empel richten we ons op het moment dat er nog helemaal niets aan de hand is; risico’s zodanig in beeld brengen, dat er misschien wel helemaal niets fout kan gaan. Een utopie?

Wie heeft het meeste “Echte Preventie”

Onderstaand treft u  (in willekeurige volgorde) de producten, diensten of partijen die genomineerd waren voor de Echte Preventie Award 2017 inclusief de uiteindelijke winnaar RisicosInBeeld