Kempen continue event februari 2019

kempencontinueKempenContinu organiseert op dinsdag 26 februari 2019 van 15.00 uur tot 18.15 uur al weer voor de tweede keer het KempenContinu Evenement. Ditmaal is de locatie Koster Keunen Holland aan de Raambrug 3 te Bladel.
Wij ontvangen u graag!
Aanmelden kan vanaf nu (is kosteloos maar willen graag weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen) en meer informatie via de link. Aanmelden

KEMPEN CONTINUE EVENT

Los van het feit dat een bedrijf risico’s met zich mee brengt, behoort het uitbreken van een brand bij veel ondernemers toch wel tot nachtmerrie nummer 1. Een brand uitsluiten kunt u natuurlijk nooit helemaal. Uit recent onderzoek blijkt dan ook dat branden en explosies vandaag de dag nog steeds de grootste schadeveroorzakers zijn voor bedrijven (24%).
Ook in onze regio vond een aantal jaren geleden zo’n rampscenario plaats. Het bedrijf Koster Keunen werd namelijk op 27 oktober 2016 getroffen door een verwoestende brand. Echter hebben zij in juni 2018 een mooie nieuwe start kunnen maken door een nieuwe fabriek te openen.
Omdat Kempen Continu als doel heeft ondernemers bewust te maken van dit soort risico’s, is Koster Keunen bij uitstek gekozen als nieuwe locatie voor het Kempen Continu Event!
Vanuit het Kempen Continu DNA “Voorkomen is beter dan genezen”, zal dit event het verhaal na de sirene belichten. Hierbij is er aandacht voor zowel menselijke als technische oorzaken. Directeur Gerben Boersma zal ons deze middag meenemen in de tijd na de brand. Zoals hij zelf omschrijft “Een hectische en stressvolle periode”.
Sluit geheel vrijblijvend aan deze middag en ontdek wat u hier als ondernemer van kunt leren.
Wanneer:
Dinsdag 26 februari 2019 van 15.00 uur tot 18.15 uur

Waar:
Koster Keunen
Raambrug 3, Bladel

www.kempencontinue.nl