Een Veilig Gevoel stelt zich voor

een veilig gevoelEen Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud. Een bewezen veiliger manier van opslag dan via een recorder. Als beveiligingsspecialist voorziet Een Veilig Gevoel in de vraag naar verschillende beveiligingsdiensten, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, AED, mistgeneratoren en toegangscontrole, via een ‘Abonnement op Veiligheid’. Recent is hier de keuring van de elektrische installatie aan toegevoegd.

Abonnement op Veiligheid

Met een ‘Abonnement op Veiligheid’ heeft u alles in één keer goed geregeld. Dit kan o.a. met camera’s, alarmsysteem, (mobiele) overvalknop, AED, mistgeneratoren, meldkamerdiensten en veilige opslag van uw camerabeelden. Dit is al mogelijk vanaf € 14,95 per maand. Wij schakelen de expertise van onze partner van Empel Inspecties en Advisering in voor de uitvoering van de elektra-inspecties binnen het abonnement.

Voordelen

  • Gecertificeerd beveiligingsbedrijf KIWA CCTV/BORG & VEB
  • Ont-zorgen m.b.t. installatie, service en onderhoud
  • Geen investering, u betaalt één vast bedrag per maand
  • Beduidend kleinere kans op diefstal en overval
  • Direct vervangen in het geval van schade of storing
  • Gebruiksvriendelijk systeem

24/7 uw beelden bekijken

Camerabeveiliging is van essentieel belang voor de veiligheid in uw onderneming. Een Veilig Gevoel werkt met kwalitatief hoogwaardige IP camera’s die door eigen monteurs geïnstalleerd worden.

Een Veilig Gevoel werkt met opslag in de cloud, dit om diefstal of sabotage van een lokale recorder te voorkomen. Een ander voordeel is dat u op elk gewenst moment uw beelden kunt bekijken via de computer, smartphone en/of tablet. Dit zorgt voor een veilig gevoel, ook als u er niet bent.

Iedereen verdient een veilig gevoel! Wij ontwikkelden een dienst om de ondernemer zoveel mogelijk uit handen te nemen op gebied van veiligheid. Het ‘Abonnement op Veiligheid’ wordt onder duizenden ondernemers al geruime tijd ingezet en met SUCCES!

Voor meer informatie, neem telefonisch contact op via 088-5554888. Ook kunt u via de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Lees verder

EurAtex stelt zich voor

euratexEurAtex is dè partner op het gebied van Atex (Stofexplosieveiligheid) en Arbo-veiligheid waarbij we in nauwe en prettige samenwerking met Van Empel al regelmatig hebben laten zien een veiligheidsinspectie in de ruimste zin van het woord te kunnen uitvoeren. Die samenwerking lukt alleen maar wanneer we als bedrijven met de voeten in de klei en met de neuzen dezelfde kant op staan en dat is de relatie zoals die met Van Empel het best valt te omschrijven.

 

Daarnaast bieden wij vanuit het Gelderse Duiven een totaalpakket dat zicht uitstrekt vanaf de RI&E met de nodige verdiepingen, tot CE-certificatie tot aan de benodigde opleidingen en toolboxen top-down door uw onderneming.  Alle activiteiten hebben één eigenschap gemeen: alles vindt plaats met het oog voor veiligheid!oog voor veiligheid

Belangstelling

Vragen met betrekking tot onze interessegebieden? Bel gerust met 0316 – 726803

Lees verder

Saasen Groep stelt zich voor

saasen groepSaasen Groep is specialist in het voorkomen van Arborisico’s, met de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) als uitgangspunt. De Inspectie SZW (voorheen de Arbeidsinspectie) noemt het opstellen van de RI&E één van de negen Arbokerntaken. Op de juiste wijze omgaan met risico’s levert enorm veel op. Minder incidenten, lagere verzuimkosten, vaak lagere verzekeringspremies en/of een lager eigen risico, een beter imago voor je medewerkers en je klanten en, tot slot, een veel lagere kans om beboet te worden.

Samenwerking Van Empel Inspecties en Advisering
Volgt uit de RI&E een opmerking m.b.t. (NEN) inspecties of keuringen van uw technische installaties? Door de samenwerking met Van Empel kunnen u wij ook deze zorg uit handen nemen! De lijnen zijn kort en wij kunnen desgewenst een gezamenlijk aanbod doen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Lees verder

Van Mun Advies stelt zich voor

van mun advies
Wij zijn hét adviesbureau en opleidingsinstituut voor kwaliteit, arbo (veiligheid en gezondheid) en milieu (KAM). Ook voor Van Empel. Beter gezegd, samen met Van Empel.

We begeleiden Van Empel bij het onderhoud van het KAM-systeem en we verzorgen de SCIOS, VCA en ISO 9001-certificering en alle veiligheidsopleidingen. Natuurlijk bevelen we Van Empel aan bij onze relaties uit de installatiebranche. Zoals zij ons aanbevelen bij bedrijven die SCIOS gecertificeerd willen worden. Samen dus, want wij zetten in op de lange termijn.

Lees verder

Omega Energietechniek stelt zich voor

omega energietechniek
Omega Energietechniek gaat verder waar anderen stoppen. Wellicht is dat ook de reden dat het zo goed klikt met van Empel Inspecties en Advisering. Immers, ook bij van Empel gaat men net even verder dan ‘enkel een inspectie uitvoeren’.

Net als van Empel hebben wij een grote expertise in de inspectiemarkt. Ook bieden wij vakgerichte trainingen aan op het gebied van NEN 1010, NEN 3140, Zonnepanelen en Arbeidsveiligheid.  Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gereedschappen, veiligheidsmiddelen en meetinstrumenten.

Vakgerichte praktijkopleidingen

Met onze praktische trainingen en cursussen bieden wij een absolute toegevoegde waarde in het eenvoudig oplossen van alledaagse uitdagingen, vaak ontstaan uit geldende normen en richtlijnen.

Zo zijn er de cursussen NEN 3140, NEN 1010, Thermografie en PV/Solar Installaties, maar ook het Keuren van arbeidsmiddelen, Ladders/Trappen en (rol)Steigers maken deel uit van ons portfolio.

Wij bieden onze klanten maximale begeleiding, een zeer praktische aanpak van diverse vraagstukken en heldere tools om kosten te besparen. Onze 30 jaar gezamenlijke ervaring in de inspectie- en meetapparatuur maken ons uw partner in elektrische veiligheid!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via 088 – 20 56 101!

lees verder

CLD Energie Management b.v stelt zich voor

cld-logo
Lagere kosten voor uw energiemeetdiensten en gratis energiemonitoring? Zo’n honderd Van Dorp klanten/relaties gingen u via CLD voor!

CLD, een Van Dorp onderneming, adviseert haar klanten al jarenlang over energiebesparing, energiebeheer en optimalisatie van de energiekosten. Factuurcontrole en inkoop van energie zijn de kernactiviteiten van CLD. Daarnaast biedt CLD een groot aantal diensten die uw energiekosten in positieve zin beïnvloeden.

Meetdiensten

Heeft u een gas- en/of elektriciteits grootverbruik-aansluiting? Dan bent u vrij in het kiezen van een meetbedrijf. De meetdiensten zijn namelijk geliberaliseerd. Op deze markt vindt dus concurrentie plaats. Dit kan voor u betekenen dat een ander meetbedrijf dezelfde diensten als uw huidige meetbedrijf aanbiedt, maar tegen lagere prijzen. In bijna alle gevallen is zelfs binnen het huidige meetbedrijf een besparing te realiseren, waardoor een overstap niet aan de orde is.

Op dit moment hebben wij al zo’n 200 grootverbruikaansluitingen geoptimaliseerd, wat voor onze opdrachtgevers heeft geresulteerd in een totale besparing van zo’n € 300.000,-. Dit is gemiddeld € 1.500,- per grootverbruikaansluiting.

CLD Energie Management B.V. bespaart en ontzorgt al jaren haar opdrachtgevers met als doel lagere energiekosten. Eén van de bedrijven die CLD adviseerde over de besparing op de meetdiensten is Sportbedrijf Deventer.
Het Sportbedrijf bespaart nu zo’n € 5.300,- per jaar.

Belangstelling

Indien u ook wilt besparen en beschikt over grootverbruikaansluiting(en), neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-3007888. Of beter nog, mail ons uw meest recente factuur van uw meetbedrijf en/of netbeheerder.

Lees verder

Ook op deze pagina

Uw eigen pagina op deze site?
Vraag het ons!