Team van Empel (wij zijn van Empel)

Van Empel Inspecties zoekt jou!

vacature Sales Manager

Heb je een sterk commercieel inzicht en een technische achtergrond? Jouw opdracht als Sales Manager bij Van Empel Inspecties en Advisering is het uitbouwen van onze commerciële activiteiten binnen technisch Nederland. Ben je daarnaast in staat om een ambitieus verkoopteam aan te sturen en heb je de drive om nieuwe en bestaande markten mee te ontwikkelen? Dan ben jij de Sales Manager die wij zoeken!

Je hebt als taak onze commerciële activiteiten in heel Nederland verder uit te bouwen, door zelf op zoek te gaan naar nieuwe leads en mogelijkheden binnen bestaande relaties. Anderzijds zorg je intern voor de aansturing en de verdere opbouw van onze verkoopafdeling.

Taken:

– Je bent verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en begeleiding van de verkoopafdeling, om de snelle groei en de ambitieuze bedrijfsdoelstellingen mee te realiseren.

– Je levert een kritische en opbouwende bijdrage aan de bestaande, maar ook nieuwe projecten en zorgt er samen met jouw team voor dat deze op de juiste wijze worden geïmplementeerd, bewaakt en uitgevoerd.

– Onderneemt daadkrachtig actie bij verbetermogelijkheden en het signaleren van ontwikkelingen in de markt, zodat kansen effectief benut kunnen worden binnen de afdeling en haar relaties.

Wie zoeken we:

– Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de richting technische Bedrijfskunde, commerciële Economie;

– Je hebt een sterk commercieel inzicht en kennis binnen de installatiebranche en/of technische sector;

– Minimaal 3 jaar ervaring als manager en aansturing van verkoopteams;

– Je bent communicatief sterk en bent goed in het opbouwen en onderhouden van relaties;

– Woonachtig binnen een straal van ca. 50 km van ons kantoor in Bergeijk.

Aanbod:

– Aantrekkelijke fulltime functie bij een gezonde onderneming met ambities;

– Ruimte voor eigen ideeën die kunnen bijdragen aan een gezamenlijk succes en mogelijkheden voor opbouw van specifieke kennis door doelgerichte opleidingen;

– Binnen 1 tot 2 jaar een mogelijke aansluiting binnen het MT;

– Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

– Een werkplek met een persoonlijke werksfeer waarin humor, collegialiteit en een optimale inzet een belangrijke rol spelen.

 

Belangstelling

Heb je interesse of een vraag over bovenstaande vacature? Stuur jouw overtuigende motivatie en CV aan Simone Sleddens via s.sleddens@hkb-advies.nl of neem contact op met Simone via 06-10466800.
(Enkel kandidaten met relevante ervaring met de verkoop van dienstverlening in de technische sector komen in aanmerking).