Advisering

Het uitvoeren van periodieke inspecties is slechts een onderdeel van het streven naar continuïteit van uw organisatie. Daarbij is het voldoen aan alle regelgeving is een eerste stap in de goede richting.

Advies en beheer

Bedrijfszekerheid en continuïteit vragen om een doorlopend proces. Wij helpen u graag bij het borgen van de preventie, veiligheid en continuïteit in uw organisatie.

Lees verder   Advies aanvragen

Conditiemeting (NEN 2767)

Bij een onroerend goed-inspectie wordt een conditiemeting van de installatie of het bouwdeel uitgevoerd. Hierbij wordt een visuele inspectie uitgevoerd, waarbij naar de algemene staat van de installatie en onderdelen wordt gekeken.

Lees verder   Advies aanvragen

Installatiebeheer – IV (NEN 3140)

Wie is er verantwoordelijk voor een gebouw? Op het gebied van elektrische installaties is het al geruime tijd gebruikelijk om via een aanwijzingsbeleid de installatieverantwoordelijkheid (iV) te delegeren naar een vakinhoudelijk persoon of specialistische partij. Maar hoe zit dat bij werktuigbouwkundige installaties als stookinstallaties, drinkwaterinstallaties of ventilatiesystemen?

Lees verder   Advies aanvragen

Power Quality Analyse

Een Power Quality Analyse roept regelmatig terugkerende storingen een halt toe en onderzoekt de kwaliteit van spanningen en stromen. Bij een verstoring daarvan kunnen apparaten, elektronische componenten waaronder verlichtingscomponenten, gaan haperen, regelmatig weigeren of versneld defect raken.

Lees verder   Advies aanvragen

Expertise

Naast het preventief inspecteren van technische installaties, machines en toestellen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het onderzoeken van schade en storing aan diezelfde installaties.

Lees verder   Advies aanvragen

van Empel Opleidingen en Training

Van Empel Opleidingen en Training verzorgt opleidingen inclusief officiële examens op het gebied van W-techiek (SCIOS scope 1 tm 7) en trainingen op het gebied van E-techniek (NEN3140). ). Het management van Van Empel Opleidingen en Training bestaat uit Ruud van Empel en John de Vries. Beiden hebben we onze sporen in de W- en E-sector verdiend. Bovendien hebben we zitting in diverse besturen van brancheverenigingen, NEN- en SCIOS commissies zodat we altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.
Onze ervaren trainers komen uit de dagelijkse praktijk, daarom is de toepassing van de theorie in de praktijk altijd een belangrijk onderdeel van onze trainingen.

Lees verder over van Empel Opleidingen en Training

Documentatie

Laat technisch tekenwerk professioneel uitvoeren. Daarbij staan goede installatietekeningen aan de basis van professioneel onderhoud van uw technische installaties. Bovendien bent u het als gebouwbeheerder wettelijk verplicht om systemen goed in kaart te hebben gebracht.

Lees verder   Advies aanvragen