Educatie

Uw medewerkers zijn uw kapitaal. En dit kapitaal moet u koesteren. Via allerlei wet- en regelgeving dwingt de overheid u uw medewerkers zodanig op te leiden dat zij in hun dagelijkse praktijk de risico’s waaraan zijn bloot worden gesteld kunnen herkennen en daarmee om leren gaan.

Dat betekent in de praktijk van alledag dat uw medewerkers goed inzetbaar moeten zijn. Qua houding en qua technische kennis. En die kennis moet toepasbaar zijn in een technische wereld die voortdurend in ontwikkeling is. Dat stelt eisen aan uw medewerkers en het is voor u als werkgever een grote verantwoordelijkheid om die kennis up-to-date te houden. State-of-the-art zoals we dat in rond Nederlands zeggen. Technische opleidingen moeten praktisch en toepasbaar zijn.

Partners

Van Empel Inspecties en Advisering werkt samen met verschillende organisaties om nog beter aan uw wensen te kunnen voldoen. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere bedrijven kunnen wij sneller inspelen op de laatste ontwikkelingen. Wij bieden in samenwerking met onze partners de kwaliteit die u gewend bent.

Technische trainingen en opleidingen

Van Empel Opleidingen en Training verzorgt opleidingen inclusief officiële examens op het gebied van W-techiek (SCIOS scope 1 tm 7) en trainingen op het gebied van E-techniek (NEN3140). ). Het management van Van Empel Opleidingen en Training bestaat uit Ruud van Empel en John de Vries. Beiden hebben we onze sporen in de W- en E-sector verdiend. Bovendien hebben we zitting in diverse besturen van brancheverenigingen, NEN- en SCIOS commissies zodat we altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.
Onze ervaren trainers komen uit de dagelijkse praktijk, daarom is de toepassing van de theorie in de praktijk altijd een belangrijk onderdeel van onze trainingen.

Naar van Empel Opleidingen en Training