Onze partners

Van Empel is altijd op zoek naar het beste. Daar waar we de expertise niet zelf in huis hebben, betrekken we op uw verzoek, pure specialisten, met als doel het  project optimaal te kunnen invullen. Onze partners in deze zijn dan ook in staat om de hoge kwaliteitseisen van u en die van ons volledig waar te maken. Wij stellen ze graag aan u voor.

Certification Experts stelt zich voor

Certification ExpertsCertification Experts is een internationaal en onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in Internationale Product Compliance. Met meer dan 15 experts in de vakgebieden Industrie, Medische Hulpmiddelen, Bouwmiddelen, Elektronica en ATEX bieden wij expertise voor alle aspecten aangaande product compliance en certificeringen. Dit doen wij vanuit onze kantoren in Europa, China en Noord Amerika.

 

Onze kernwaardes:

 • Klantgericht – wij begeleiden u op technisch en juridisch gebied bij product compliance
 • Ervaren experts – een succesvolle track record van 25 jaar
 • Betrokken – als partner denken wij mee en bieden we praktische oplossingen
 • Betrouwbaar – we zijn uw partner voor, tijdens en na de certificering

Onze diensten:

 • CE-markering
  • Machines
  • Medische hulpmiddelen
  • Elektrische installaties
  • Bouwmiddelen
  • ATEX
 • Risicobeoordelingen
 • Producttesten
 • Certificering voor US en Canada (UL & CSA)
 • Certificering voor China (CCC)
 • Certificering voor Rusland (EAC)
 • Internationale certificeringen (CB)

Lees verder

Dalemburg Inspecties stelt zich voor

Dalemburgh AdviesDalemburgh is een onafhankelijk advies & inspectiebureau met ruim 10 jaar ervaring in het uitvoeren van inspecties en adviesopdrachten. Vanaf 2014 hebben wij ons onder meer gespecialiseerd in het uitvoeren van onafhankelijke EPBD inspecties.

Onze dienstverlening betreft onder andere:

 • EPBD inspecties
 • Integrale NEN 2767 conditiemetingen
 • Representativiteitsmetingen en klachtenonderzoek
 • Technische aankoopkeuringen
 • DIN 58345 Kühlgeräte für Arzneimittel (keuring medicijnkoelkasten)

Samen met van Empel hebben we al diverse gezamenlijke projecten gerealiseerd door het uitvoeren van EPBD inspecties & NEN 2767 conditiemetingen.

Onze opdrachtgevers zijn financiële instellingen, zorginstellingen, ziekenhuizen, universitair medische centra, commercieel vastgoed eigenaren, gemeenten en overheid en vanzelfsprekend onze partners.

Dalemburgh beschikt vanzelfsprekend over diverse bedrijfs- en persoonscertificeringen, onder andere:

 • F-gassen bedrijfscertificering volgens BRL100
 • VCA
 • EPBD A&B
 • Integraal Inspecteur & Adviseur Vastgoed (NEN 2767 / BOEI)

Lees verder

WAN stelt zich voor

Partnerlogo - WANWoning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau. Dagelijks adviseren wij woningcorporaties, aannemers en andere partijen over duurzaamheid, veiligheid en onderhoud. Wij zijn sterk in het bedenken van innovatieve oplossingen op het gebied van software, data, opleiding en inspectie. Hiermee verkleinen we doorlooptijden en besparen we kosten voor onze opdrachtgevers. Kwaliteit en service staan bij ons altijd centraal.

WAN werkt al jaren samen met Van Empel Inspectie en Advisering bij projecten in bijvoorbeeld Maastricht en Hengelo, onder meer voor het uitvoeren van NEN8025 veiligheidsinspecties in bewoonde woningen.

Bij Woning Advies Nederland werken 12 adviseurs (waarvan het merendeel in het veld, een deels op kantoor). WAN leidt al haar adviseurs multi–inzetbaar op. Zij kunnen hierdoor meerdere diensten in combinatie met elkaar uitvoeren: Energie-Index (EI), NEN8025 veiligheidsinspectie, NEN2580 plattegrondopname, inmeten van meetcertificaten en natuurlijk maatwerkadvies. Allemaal diensten die onze gecertificeerde medewerkers op één moment in combinatie kunnen doen. Hiermee besparen we tijd en kosten voor opdrachtgevers en beperken we de overlast voor bewoners. Onze adviseurs worden op ons kantoor in Leerdam ondersteund door medewerkers planning, administratie, projectmanagement en accountmanagement.

WAN werkt anders dan anderen. Alle beslissingen worden bij ons gemaakt op basis van data. Onze adviseurs in het veld verzamelen gegevens van de woning in onze eigen software via een iPad. Vervolgens worden deze gegevens geanalyseerd door onze adviseurs op kantoor. Door dit zogenaamde ‘vier-ogenprincipe’ kunnen wij de kwaliteit van onze opnames garanderen. Wij streven dan ook altijd naar de beste kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers. Ook kijken we naar innovatieve oplossingen op het gebied van BIM, software, scan en meetapparatuur. Vanuit een co-making verband denken wij graag met u mee, wij geloven in de kracht van het collectief! Op deze wijze kan WAN gezamenlijk met de corporaties en de samenwerkingspartners een bijdrage leveren aan de verduurzaming van het woningbezit van Nederlandse woningcorporaties en vastgoedbedrijven. En daar zijn we trots op!

Lees verder

EurAtex stelt zich voor

euratexEurAtex, onderdeel van VTA Nederland, is dè partner op het gebied van Atex (Stofexplosieveiligheid) en Arbo-veiligheid waarbij we in nauwe en prettige samenwerking met Van Empel al regelmatig hebben laten zien een veiligheidsinspectie in de ruimste zin van het woord te kunnen uitvoeren. Die samenwerking lukt alleen maar wanneer we als bedrijven met de voeten in de klei en met de neuzen dezelfde kant op staan en dat is de relatie zoals die met Van Empel het best valt te omschrijven.

Daarnaast bieden wij vanuit het Gelderse Duiven een totaalpakket dat zicht uitstrekt vanaf de RI&E met de nodige verdiepingen, tot CE-certificatie tot aan de benodigde opleidingen en toolboxen top-down door uw onderneming.  Alle activiteiten hebben één eigenschap gemeen: alles vindt plaats met het oog voor veiligheid!

Lees verder

Van Mun Advies stelt zich voor

van mun advies

Wij zijn hét adviesbureau en opleidingsinstituut voor kwaliteit, arbo (veiligheid en gezondheid) en milieu (KAM). Ook voor Van Empel. Beter gezegd, samen met Van Empel.

We begeleiden Van Empel bij het onderhoud van het KAM-systeem en we verzorgen de SCIOS, VCA en ISO 9001-certificering en alle veiligheidsopleidingen. Natuurlijk bevelen we Van Empel aan bij onze relaties uit de installatiebranche. Zoals zij ons aanbevelen bij bedrijven die SCIOS gecertificeerd willen worden. Samen dus, want wij zetten in op de lange termijn.

Lees verder