Power Quality Analyse

Een Power Quality analyse roept regelmatig terugkerende storingen een halt toe. De kwaliteit van spanningen en stromen wordt over een langere periode onderzocht. Bij een verstoring daarvan gaan apparaten, elektronische componenten waaronder verlichtingscomponenten, haperen, regelmatig weigeren of raken versneld defect.

Monitoren

Voorkom bijtijds problemen met spanningen. Er zijn veel redenen waarom de apparatuur in uw gebouw of instelling ineens niet meer functioneert zoals het zou moeten werken. De eerste vluchtige inspectie van uw installatie heeft geen merkbaar resultaat opgeleverd. Dan wordt het tijd voor een complete power quality analyse. Doordat de kwaliteit van de spanning niet in orde is, veroorzaakt dit regelmatig problemen in uw apparaten. Monitoren van spanningen, stromen en andere componenten gedurende een langere periode maakt duidelijk waar verstoringen in de systemen te vinden zijn.

Alles onder controle

De bron kan overal liggen. Denk bijvoorbeeld aan machines die worden gebruikt in een naburig pand. Ook kan een te geringe capaciteit van uw eigen energieaansluiting problemen in de hand werken. Eigen installaties of systemen kunnen een oorzaak zijn. Monitoren geeft inzicht. Door te monitoren krijgt u inzicht in de kwaliteit van de spanning en de bron van mogelijke storingen. Daarvoor werken we naast specialisten op dit gebied, met betrouwbare meetmethoden en –instrumenten. Informatie wordt voor langere tijd opgeslagen en vervolgens geanalyseerd. Die bevindingen leest u terug in een helder rapport. Als ervaren specialisten in elektrotechniek mag u van ons meteen een goed advies verwachten om die situatie op te lossen. Alles onder controle.

Advies aanvragen