De focus op voorkomen?

Doe met ons mee op 22 maart 2018

 

Over Echte preventie gesproken....

Ook bij u "tussen de oren?"

 

HET ECHTE PREVENTIE SEMINAR 2018 - It's in our DNA

22 MAART 2018 (CINEMEC UTRECHT)

 

Echte Preventie ook in úw DNA?

Doe mee op 22 maart 2018

Op 22 maart 2018 organiseert van Empel Inspecties en Advisering voor de tweede keer in successie  Het Echte Preventie Seminar, een inspirerend evenement. Ook dit keer verwachten wij weer een hoge opkomst bestaande uit vertegenwoordigers uit de installatiebranche, risico deskundigen, verzekeraars, vastgoedbeheerders, veiligheidsregio’s etc.

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN - It's in our DNA

Wie doet er met ons mee? Wie kan er ook hardop zeggen dat Echte Preventie in het DNA van zijn of haar onderneming zit. Hebt u inmiddels de focus ook helemaal op voorkomen. Doet u mee?

CineMec Utrecht

Opnieuw zal het CineMec het decor zijn van dit inspirerende evenement; wij zijn op dit moment al druk doende om invulling te geven aan het programma.  Vorige keer niet geweest. Dit mag u nu echt niet missen.

(Voorlopig) overzicht van onze sprekers voor 2018

Richard Engelfriet
Dagvoorzitter

Richard Engelfriet is dagvoorzitter, auteur en spreker. Met onderwerpen als ‘Zo simpel kan het zijn’ en ‘Moeilijk doen tot een kunst verheven’ hielp hij al veel organisaties met versimpelen en laat hij u zien hoe u zelf ook verbluffend simpel kunt werken en denken. Engelfriet verbindt de sprekers met de bezoekers in de zaal. Na het succes van 2016 nu ook actief op 22 maart 2018. Het belooft wederom een inspirerende en activerende middag te worden!

Lees meer

Sprekers 2018
Wellicht iets voor u?

U bent of kent een inspirerend spreker als het gaat om Echte preventie, risicobewustzijn, omdenken etc. die uitstekend zou passen in het programma voor ons seminar op 22 maart 2018. Wij horen graag van u. Neem gerust contact op.

Contact

Meer informatie

Organisatie: Ronald Dijkstra
06 816 340 35
rd@vanempelinspecties.com

CineMec Utrecht