Binnen 5 werkdagen uw rapportage

Wij begrijpen dat u vooruit wilt, of het nu gaat om een verbouwing van uw woonhuis, de realisatie van een nieuw bedrijfspand of een omvangrijk bouwproject. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de opdracht en benodigde informatie ontvangt u een uitgebreide rapportage inclusief de berekening welke met AERIUS-calculator is gemaakt.

Met een uitkomst van 0,00 mol/ha/jaar kunt u met deze rapportage aantonen dat voor uw project geen vergunning voor de Wet natuurbescherming (Wnb) nodig is.

Stikstofberekening bouw - van Empel Milieu Advies
Stikstofberekening agrarisch - van Empel Milieu Advies

Vanaf € 385,- en geen verrassingen achteraf

Na ontvangst van uw offerteaanvraag kunnen wij met behulp van AERIUS-calculator direct bepalen hoeveel stikstof er uitgestoten mag worden. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij hiermee in staat te bepalen of de uitkomst van een volledige berekening op 0,00 mol/ha/jaar uit zal komen. U wilt immers achteraf niet geconfronteerd worden met extra kosten voor aanvullende berekeningen.

Door gebruik te maken van het aanvraagformulier kunnen wij u direct in contact brengen met een beschikbare adviseur

Denken in oplossingen

Blijkt uit de berekening dat de stikstofdepositie van uw project te groot is? Dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot salderen zodat u uw project alsnog snel kunt starten.

Contact over stikstofdepositie berekenen

Als u gebruik maakt van het aanvraagformulier kunnen wij u gelijk in contact brengen met een beschikbare adviseur. Liever eerst telefonisch contact? bel 088 1700 100 of laat ons u terug bellen op een door u gewenst moment.

Het antwoord op de meest gestelde vragen en uitgebreide informatie? Bekijk onze FAQ!