Stikstofberekening

Binnen 3 werkdagen uw stikstofberekening voor uw omgevingsvergunning in huis? Van Empel regelt het!

Speciaal voor architecten, projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven en particulieren met ambitieuze plannen: van Empel Milieu Advies biedt geavanceerde diensten voor stikstofdepositieberekeningen én waar nodig intern salderen. Onze expertise garandeert niet alleen dat uw projecten voldoen aan de Omgevingswet door nauwkeurige AERIUS-calculaties, maar ondersteunt ook strategieën voor intern salderen om de stikstof-effecten van uw projecten te compenseren. Kies voor een soepele voortgang van uw project met van Empel Milieu Advies, waar duurzaamheid en ontwikkeling hand in hand gaan.

Maak kennis met Van Empel Milieu Advies
Volledig vrijblijvend
Helder en praktisch advies
Ruim 20 jaar ervaring

Zo gaan wij te werk

Stap 1: Offerte

Na het eerste contact staan onze specialisten voor u klaar om u te ondersteunen bij uw aanvraag. U ontvangt van ons een duidelijk stappenplan voor het verzamelen van de juiste informatie voor een passende offerte. Zo kunnen we direct aan de slag en ontvangt u snel een offerte.

Stap 2: berekening

Zodra we alle projectinformatie hebben ontvangen, kunnen we voor u aan de slag met het maken van de stikstofberekeningen. Onze stikstofexperts hebben ruime ervaring, en kunnen goed inschatten welke stappen te doorlopen om tot het gewenste resultaat te komen. Met onze ervaring vinden we ook oplossingen voor complexe uitdagingen.

Stap 3: Resultaat

We hebben uw stikstofberekening voltooid en delen het resultatenrapport met eventueel aanvullend advies. Er is ruimte voor aanpassingen en extra uitleg, mocht u die nodig hebben.

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team van milieuadviseurs bij Van Empel Milieu Advies: experts in duurzaamheid, stikstofberekeningen en milieubeleid. Samen zetten we ons in voor uw projecten met innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen. Maak kennis met de drijvende krachten achter uw toekomstige successen.

Vraag direct offerte op

Huub Wilborts

Milieu Adviseur

Katinka Hoeks - van Empel Milieu Advies

Katinka Hoeks

Milieu Adviseur

HOOFDKANTOOR
Stökskesweg 11
5571 TJBergeijk

POSTADRES
Postbus 31
5570 AABergeijk

+31 (0)88 17 00 100
E [email protected]

Contact

Vraag nu gratis een offerte aan

Als u gebruik maakt van het aanvraagformulier hieronder kunnen wij u gelijk in contact brengen met een beschikbare adviseur voor een gratis offerte. Stuur ons een mail [email protected] of liever eerst telefonisch contact? Bel 088 1700 100 of laat ons u terugbellen op een door u gewenst moment.

Heeft u nog vragen omtrent stikstofdepositie en wilt u meer weten? Bekijk onze FAQ!

Het laatste nieuws omtrent milieu advies
13 juni 2024

Wie zijn de mensen achter Van Empel Milieu Advies?

20 september 2022

4 oktober – Expertsessie: De veranderende wet- en regelgeving in het kader van milieu en stikstof

24 juni 2020

Stikstofcrisis: Wat kan er nog wel?

16 september 2019

Waarom stikstof Nederland in z’n greep heeft (PAS-uitspraak)