OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN

Op 18 februari 2016 organiseerde van Empel Inspecties en Advisering Het Echte Preventie Seminar, een inspirerend evenement in het CineMec theater te Utrecht. Circa 150 enthousiaste deelnemers waren aanwezig.

De gasten kregen een geheel verzorgde middag, inclusief lunch en after borrel met diverse interessante sprekers die vanuit meerdere invalshoeken het thema ‘Echte Preventie’ belichtten. Daarnaast was er, onder enthousiaste leiding van dagvoorzitter Richard Engelfriet, ruim baan voor vragen, suggesties en ervaringen over dit onderwerp. Bekijk HIER de foto’s en de presentaties

DE ECHTE PREVENTIE AWARD 2016 #DE PITCH

In de periode voorafgaand aan het seminar ontvingen we veel ideeën over Echte Preventie. Drie geselecteerde partijen zijn uiteindelijk genomineerd voor De Echte Preventie Award 2016 en hebben de zaal in hun pitch kunnen overtuigen dat zij hét ultieme Echte Preventie Idee in huis hebben. semVE_0269De zaal heeft uiteindelijk besloten dat Vulkon Kookbeveiliger Echte Preventie het dichtst benadert en de Echte Preventie Award 2016 in ontvangst kon nemen.
Bekijk hier de productpresentaties van de drie genomineerden:

  • Assurtief.nl Onafhankelijk klantenplatform, voor risicobewuste ondernemers
  • SavalGarant  Brandveiligheid moet anders
  • Vulkon Kookbeveiliger  Veilig koken in uw eigen vertrouwde omgeving   (winnaar De Echte Preventie Award 2016)

U WILT OOK EEN ECHTE PREVENTIE SEMINAR ORGANISEREN?

Het thema spreekt u aan en u was onder de indruk van de impact van dit seminar? Wij hebben de expertise in huis om u op dit gebied te ondersteunen. Wij bieden onze expertise en het format graag aan om dit samen met u, wellicht in een wat kleinere setting, in te richten. Interesse, neem gerust contact met ons op.

Lees verder