Steun het Rode Kruis met het inplannen van jouw inspecties en draag bij aan onze veiligheid en gezondheid

Niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld werken hulpverleners de klok rond om medische zorg en voorlichting te verlenen. In Europa en Nederland houdt het Rode Kruis de situatie nauwlettend in de gaten en onderhoud contact met overheidsorganisaties om te handelen op het moment dat dit nodig is. Maar in veel andere landen in de wereld is deze extra zorg op dit moment al hard nodig. Het Rode Kruis biedt een extra vinger aan de pols in deze landen met een overbelaste gezondheidszorg en heeft hiervoor giro 7244 geopend.

Van Empel Inspecties en Advisering wil hier graag bij helpen. Wij als bedrijf hechten veel waarde aan de veiligheid en gezondheid en daarom hebben we het volgende initiatief genomen:

Van elke inspectieopdracht die tussen 23 maart en 30 april 2020 wordt verstrekt, doneert Van Empel inspecties en Advisering 2% van het netto bedrag aan giro 7244.

 

In lijn met de huidige richtlijnen van het RIVM kunnen al onze inspecteurs alle werkzaamheden blijven uitvoeren. En is dit wellicht een geschikt moment voor sectoren met een beperkte bezetting om uw technische installaties te laten inspecteren, zonder dat de medewerkers en/of bezoekers hiervan enige hinder ondervinden. Met de inspectie kan er preventief naar de continuïteit van uw technische installaties worden gekeken.

 

Afspraak inplannen of opdracht verstrekken?

Neem contact op via 088-1700100 of stuur een e-mail naar planning@vanempelinspecties.com.
Ons team staat klaar om u te helpen en samen naar de best passende oplossing te kijken.