Rode Kruis actie

Rode Kruis actie ‘Van Empel Inspecties en Advisering’

Van Empel Inspecties en Advisering hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid en daarom hebben we het initiatief genomen om in maart en april van elke inspectieopdracht 2% van het netto bedrag gedoneerd aan het Rode Kruis.

Op dinsdag 12 mei heeft Ruud van Empel de cheque ter waarde van €8.000,- aan het Rode Kruis Nederland mogen overhandigen. Een mooi resultaat waarmee we kunnen bijdragen aan de veiligheid en gezondheid!

Niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld werken hulpverleners de klok rond om medische zorg en voorlichting te verlenen. In Europa en Nederland houdt het Rode Kruis de situatie nauwlettend in de gaten en onderhoud contact met overheidsorganisaties om te handelen op het moment dat dit nodig is. Maar in veel andere landen in de wereld is deze extra zorg op dit moment al hard nodig. Het Rode Kruis biedt een extra vinger aan de pols in deze landen met een overbelaste gezondheidszorg en heeft hiervoor giro 7244 geopend.

Inspectie afspraken

In lijn met de huidige richtlijnen van het RIVM kunnen al onze inspecteurs alle werkzaamheden blijven uitvoeren. En is dit wellicht een geschikt moment voor sectoren met een beperkte bezetting om uw technische installaties te laten inspecteren, zonder dat de medewerkers en/of bezoekers hiervan enige hinder ondervinden. Met de inspectie kan er preventief naar de continuïteit van uw technische installaties worden gekeken.