VINCI Facilities ontvangt eerste “Echte Preventie certificaat”

Op dinsdag 9 april 2019 is voor de 4e keer de Echte Preventie Award uitgereikt. Deze Award, die jaarlijks uitgereikt wordt tijdens een seminar van Van Empel Inspecties en Advisering, is in het leven geroepen omdat Van Empel vindt dat “Echte Preventie” in ieders DNA behoort te zitten.

Nu is het natuurlijk zo dat wij jaarlijks met enorm veel goede initiatieven en samenwerkingen te maken hebben in het kader van preventie. Verdienen die dan geen aandacht? Concentreren we ons enkel op een product in het kader van “Echte Preventie” of zou een gedachtegoed, bewustzijn en/of acties ook geprezen mogen worden? En wat zijn dan de criteria?

Het “Echte Preventie certificaat”

Wij zijn van mening dat een dergelijke attentie gedragen moet zijn vanuit het gevoel. Een traject waarin voor ons gevoel een stapje meer gezet is, of dit nu komt door het overwinnen van tegenslagen, afronden van uitzonderlijke uitdagingen of misschien wel een traject waar enorm veel persoonlijke aspecten meespelen in het kader van preventie.

De uitreiking

Uitreiking Echte preventie certificaat VINCI Facilities - Van Empel Inspecties en Advisering

Met trots heb ik het eerste “Echte Preventie certificaat” mogen uitreiken aan VINCI Facilities. Afgelopen jaar hebben wij samen opgetrokken in een voor beide partijen uitzonderlijk traject. Een traject waarin we elkaar enorm versterkt hebben maar elkaar ook net zo makkelijk hadden kunnen verliezen. Door de juiste communicatie en respect voor elkaar hebben we samen een stapje meer kunnen zetten.

VINCI heeft Van Empel daarnaast de opdracht gegeven om in het kader van kennisdeling zowel de buitendienst als de binnendienst te trainen op enkele gepersonaliseerde vlakken. Daarbij eveneens te adviseren en te instrueren over aanvullende PBM’s die aangeven hoe serieus VINCI veiligheid voor hun medewerkers neemt.

Het certificaat is in ontvangst genomen door Olaf van den Wittenboer en Tonny van der Pas Maar vanuit van Empel Inspecties en Advisering willen wij uiteraard iedereen bedanken die betrokken is bij deze mooie samenwerking!