TERUGBLIK EN VOORUIT

2019Een goed en interessant jaar gaat richting het einde, wij gaan 2018 afronden en vol vertrouwen 2019 in. Een jaar waarin we negen nieuwe gezichten hebben verwelkomd binnen ons bedrijf, ons team uitgebreid en versterkt. We hebben doelen gerealiseerd en acties af kunnen ronden en niet onbelangrijk; we hebben Nederland met z’n allen weer een stuk veiliger gemaakt. Dit konden we realiseren dankzij uw vertrouwen en het vertrouwen vanuit onze groeiende relatiekring. Waarvoor uiteraard onze dank!

Vakkkenis, verbeteren en toetsen

van Empel Opleidingen en TrainingEen lang gekoesterde wens is gerealiseerd; we hebben naast van Empel Inspecties en Advisering ook van Empel Opleidingen en Training gelanceerd.
Vanaf nu kunnen opleidingen en trainingen ook met dezelfde kwaliteit en hetzelfde enthousiasme worden gerealiseerd als de reeds bestaande activiteiten.

Net even dat stukje extra

Ook komend jaar leggen we de lat weer op de juiste hoogte. Om onze doelstellingen te bereiken en samen met u te streven naar een duurzame relatie, zetten we ook in 2019 met ons hele team de schouders er weer onder. Kwaliteit van onze dienst staat natuurlijk op de eerste plaats, dat is een vanzelfsprekendheid. Maar u als klant verwacht tegenwoordig meer, eist meer, wil meer. U moet erop kunnen vertrouwen dat de werkzaamheden die u aan ons uitbesteedt, professioneel en met enthousiasme worden uitgevoerd; net even dat stukje extra. Die meerwaarde bieden wij u graag, nu en in de toekomst.
Voor nu wensen wij u en uw naasten namens ons hele team prettige feestdagen en een fantastisch en vooral veilig 2019 toe.

Van links naar rechts en van onder naar boven:
Richard Reurings, Lotte Evers, Erik van de Ven, Remco de Knoop, Ben Groenen;
Edwin Hoendervangers, Nicole Willems, Bart Roijers, Frank Oostendorp, Geert-Jan van Hest, Dennis Roelands, Hans Knopers;
Ruud van Empel, Thijs Botteram, Michelle Posthumus, Martijn van den Tillaar, Dennis van den Bosch, Dré Timmermans, Edwin Verhaar, Peter van Ginkel,
Rob Heutmekers, Marco Willigenburg, Rob Peerdeman, Ronald Dijkstra, Harrie Keijzers, Michel van der Aa, Edwin Verbeek.