Hé, van Empel

van Empel is en blijft een technische dienstverlener op het gebied van onafhankelijke inspecties. Onze specialisten komen in het veld dagelijks in de meest bijzondere omgevingen. In deze nieuwe vaste rubriek lichten wij elke keer een onderwerp uit; gaan we dieper in op de door ons gestelde vragen; technische ontwikkelingen en andere zaken die voer is voor techneuten. Misschien komt uw vraag wel langs?

Echte Preventie Award 2019

By | Evenementen, Hé van Empel

ECHTE PREVENTIE AWARD 2019….de lijnen zijn geopend.

Ook voor 2019 gaan we weer op zoek naar bedrijven, instanties, personen die Echte Preventie in hun DNA hebben. U bent, of kent vast wel een initiatief, product of dienst wat Echte Preventie ademt!. Meld het ons… wij gaan er mee aan de slag.
De komende maanden zullen we de aanmeldingen verzamelen en op deze pagina en onze nieuwsbrieven vermelden. Middels een online stemming zal uiteindelijk de inzending worden uitgekozen die volgens u Echte Preventie het meest benaderd.

Building Holland

Building Holland 2019

 

Zoals het er nu voorstaat zal de Echte Preventie Award 2019 uitgereikt worden tijdens Building Holland.
Op 9 april 2019 organiseert van Empel gedurende dit evenement een Hé van Empel Kennisevent.
De winnaar van vorig jaar, Fieldbit, zal dan de Award overhandigen.

Aanmelden of een tip?

Aanmelden kan via onderstaande link.
U kunt ook eerst contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

mindblowingMeer weten over @Echtepreventie en onze seminars, kijk dan HIER

Aanmelden   TIP!

Kempen continue event op 26 februari a.s.

By | Evenementen, Hé van Empel, nieuws, Seminar

Kempen continue event op 26 februari a.s.

kempencontinueKempenContinu organiseert op dinsdag 26 februari 2019 van 15.00 uur tot 18.15 uur al weer voor de tweede keer het KempenContinu Evenement. Ditmaal is de locatie Koster Keunen Holland aan de Raambrug 3 te Bladel.
Wij ontvangen u graag!
Aanmelden kan vanaf nu (is kosteloos maar willen graag weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen) en meer informatie via de link. Aanmelden

Lees meer

Herzieningen praktijkrichtlijn Gasinstallaties

By | Hé van Empel

Herzieningen praktijkrichtlijn ’Gasinstallaties’

Bron: www.NEN.nl

De delen 11 en 80 van de bekende serie NPR 3378 ‘Praktijkrichtlijn Gasinstallaties’ zijn herzien. Deze NPR is van belang voor installateurs, ontwerpers en inspecteurs van verbrandingstoestellen en rookgasafvoersystemen.
De twee delen gaan in op de aansluitleidingen en aansluitkranen (deel 11) en toestelaanduidingen – de leidraad bij NEN 1078 ‘Voorziening voor gas met een werkdruk tot en met 500 mbar – Prestatie-eisen – Nieuwbouw’ (deel 80).

Lees meer

Safe the date

By | Evenementen, Hé van Empel

Safe the date

Building Holland 2019Op 10 oktober 2018 verzorgde van Empel Inspecties en Advisering tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch een kennissessie onder de titel: Hé van Empel?
Circa 50 geinteresseerden werden door Ruud van Empel en Ronald Dijkstra bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op inspectiegebied met de focus op wet- en regelgeving en SCIOS ( Lees HIER het verslag)

9 april 2019

Hé van Empel?Tijdens Building Holland 2019, wat plaatsvindt van 9 t/m 11 april in de RAI te Amsterdam zal van Empel opnieuw een Hé van Empel kennisevent organiseren waarbij onder andere de Energietransitie en het Normalisatieplatform onderwerpen van gesprek zijn. Zet 9 april als bezoekdatum aan Building Holland alvast in uw agenda en houd onze nieuwsbrief in de gaten.

Normalisatieplatform waterstof opgericht

By | Hé van Empel, nieuws

Normalisatieplatform waterstof voor de industriële en gebouwde omgeving opgericht

(bron NEN)

Op 24 september is het ‘Normalisatieplatform waterstof voor de industriële en gebouwde omgeving’ opgericht. Bij de oprichtingsbijeenkomst was een brede vertegenwoordiging van netbeheerders, industrie en overheid aanwezig.

Uit de bijeenkomst is gebleken dat een platform voor coördinatie, kennisdeling, identificatie en prioritering binnen het normalisatielandschap zeer gewenst is. De eerste vergadering heeft begin december plaatsgevonden. De oprichting van het Normalisatieplatform is een initiatief van NEN en netbeheerders. Doordat waterstof mogelijk een belangrijke rol zal innemen binnen de energietransitie, leidt dit tot uiteenlopende vraagstukken.

Lees meer

Uw vraag, suggestie of probleemstelling hier?
U hebt een interessante case, brandende technische vraag of wilt gewoon wat met anderen delen. Laat het ons weten.